Habár a kamerarendszerek nem védelmi eszközök, mégis az emberi élet, a magántulajdon és a közterületeken található értékek védelmének egyik legmodernebb formáját jelentik, így a biztonsági szolgálat munkáját kiegészítve sokszor rendkívül hatékonynak bizonyulhatnak.

Mivel egy kamerarendszer esetében rendkívül fontos, hogy a megfelelő feladat ellátásához a megfelelő eszközöket szereljék fel, ezért érdemes szakemberre bízni a tervezést és a telepítést egyaránt. Értelemszerűen nem érdemes egy kisbolt polcait több millió forintos kamerarendszerrel figyelni, ha csak néhány százezer forinttal lehet csökkenteni általa a bolt veszteségét. Ugyanígy felesleges 3 megapixeles IP kamerákat letelepíteni, ha jóval egyszerűbb eszközökkel is kellően részletgazdag felvételek készíthetőek.

Kisebb irodáknak vagy üzleteknek a költséghatékony 1-16 kamerás IP rendszereinket ajánljuk. Ezekkel a rendszerekkel lehetőségük van:

  • folyamatos vagy esemény (mozgás, riasztás) alapú rögzítésre,

  • esemény esetén e-mailértesítést kapni,

  • akár több helyszín kameraképébe betekinteni mobilról, tabletről vagy számítógépről és

  • akár 30 nap felvételének tárolására.

Lakossági ügyfeleink számára otthonuk megfigyeléséhez a költséghatékony 1-16 kamerás analóg és IP kamerarendszereink telepítését ajánljuk. Ezekkel a kamerarendszerekkel lehetőségük van:

  • akár több helyszín kameraképébe betekinteni mobilról, tabletről vagy számítógépről,
  • folyamatos vagy esemény (mozgás, riasztás) alapú rögzítésre,
  • akár 30 nap felvételének tárolására és
  • esemény esetén e-mail értesítést kapni.

Társasházak számára a társasházi törvénynek is eleget tevő, technikai felügyelettel rendelkező 4-32 kamerás analóg és IP rendszereket ajánljuk:

  • zárt rendszerként működnek, így a felvételekhez csak a törvényben előírt adatgazda férhet hozzá
  • az eszköz folyamatos technikai felügyelete révén egy átjelző modul segítségével kollégáink azonnal értesülnek a rögzítő vagy a kamerák szabotálásáról/meghibásodásáról.

A kamerarendszerek tervezését és telepítését mindig érdemes szakemberre bízni, hogy a megfelelő feladat ellátásához a megfelelő eszközöket szereljék fel. Magától értetődően nem érdemes egy kisbolt polcait sok millió forintos kamerarendszerrel figyelni, ha a segítségével csak néhány százezer forinttal lehet csökkenteni a bolt veszteségét. Ugyanígy felesleges 3 megapixeles IP kamerákat letelepíteni, ha az 500 TV soros kamerákkal is megfelelően részletgazdag felvételek készíthetőek, ám ugyanez fordítva is igaz: ha egy nagy értékű lopásról készült felvételen csak homályos foltok láthatóak, az aligha segít a tettes megtalálásában.

Nagyobb boltok, irodák, telephelyek és gyárak számára a professzionális, akár több száz kamerás, több telephelyes rendszereket ajánljuk.

Önkormányzatok, közterületek, rendőrségek számára akár több települést vagy kerületet átfogó integrált térfelügyeleti rendszereket ajánlunk.

Gépjárművekre, teherautókra, vontatmányokra, vonatokra, buszokra és más tömegközlekedési eszközökre helyi, távoli megtekintést biztosító videómegfigyelő rendszereket javaslunk.

 

Társasházak számára a társasházi törvénynek is eleget tevő, technikai felügyelettel rendelkező 4-32 kamerás analóg és IP rendszereket ajánljuk. Ezek ugyanis zárt rendszerként működnek, így a felvételekhez csak a törvényben előírt adatgazda férhet hozzá, amennyiben a rendőrség kéri azokat. Az eszköz folyamatos technikai felügyelete révén egy átjelző modul segítségével kollégáink azonnal értesülnek az rögzítő vagy a kamerák szabotálásáról/meghibásodásáról, így egyből javítani tudják azokat.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatotvisszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!

Mindenki szeretné biztonságban tudni értékeit, de nem engedheti meg az élő erős őrzést.

Technikailag fejlettebb és költséghatékony szolgáltatásunkkal cége megtakarítás mellett biztonságosabb lehet.
Avatar
Lipusz Péter
ügyvezető, TFS
Signature
Flipping Cards
The Flipping Cards particle makes it easy to display paragraphs of written content in a way that is both compact and stylish. With a click, you can flip the card over to reveal a whole new set of content - including icons and links.
Flip it
Card Back
This is the back-side of a Flipping Cards card. It has a distinctly different appearance and can be given its own unique look and content - all managed from a single, simple user interface.
Flip it
Particles Particle
Acronym's animated background is made possible by the Particles particle. This particle sits in the Top section, and enables you to switch between shapes and configure the background with ease. Flip the card for more information.
Flip it
Particles Particle
Supported shapes include: rectangles, circles, triangles, polygons, stars, as well as circles and lines. You can also give it a custom configuration using JSON files selectable using a file picker field in the particle's settings. Easy peasy!
Flip it
Headerlicious
Headerlicious gives your site a big, bold text headline to use at the top of your page. This particle is easy to set up, and comes with five different styles to make your text stand out in a way that fits your personal taste.
Flip it
Headerlicious
Vivamus euismod ligulalis nec maximus luctus. Fusce in mauris arcu. Vivamus interdum dui blandit tempor dapibus. Vivamus euismod ligulalis nec maximus luctus. Fusce in mauris arcu. Vivamus interdum dui blandit tempor dapibus.
Flip it
Premium Particles
Give your website a look entirely your own with the versatile Gantry 5 framework and RocketTheme's exclusive premium particles. Create gorgeous showcases with Owl Showcase. Build beautiful photo galleries with Image Grid.
Flip it
Premium Particles
You can create organized content blocks with Grid Content and Block Content, or maximize your space with Content Tabs and Accordion. With these and Info List, Grid Statistic, Header Tabs, and more, the possibilities are endless.
Flip it
szombat, október 19, 2019
szombat, április 04, 2020
hétfő, április 06, 2020
hétfő, április 06, 2020
hétfő, április 06, 2020
Let’s stay in touch
Sign up for our newsletter and never miss another article.